Op school

De Nieuwe Lunch Cultuur op school is een investering in de toekomst van onze kinderen.

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die regelmatig een gezonde lunch krijgen, niet alleen fysiek gezonder zijn, maar ook beter presteren op school. Een gezonde lunch is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Het draagt bij aan een gezonde levensstijl, heeft positieve effecten op het concentratievermogen en de schoolprestaties nu, maar leidt zelfs ook tot meer verdiensten later in het leven.

Kortom, een gezonde lunch op school is niet alleen goed voor het welzijn van de kinderen, maar ook voor hun toekomstige succes. Daarom is het tijd voor verandering en de introductie van een groenterijke, relaxte en sociale lunch op school!

Zet jezelf op de kaart

Er zijn meerdere initiatieven die inspelen op de behoefte van een georganiseerde gezonde lunch op scholen. Helaas ontbreekt het scholen vaak aan overzicht, waardoor geïnformeerde keuzes maken lastig is. De lunchconceptenkaart biedt dit overzicht!

In samenwerking met de gemeente Utrecht wordt het gebruiksgemak van de kaart de aankomende tijd getest op scholen. De resultaten worden gebruikt om de kaart nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte. Zo leren en verbeteren we continu!

Het overzicht en de individuele kaarten van leveranciers zijn hiernaast te downloaden. Het doel is om alle initiatieven op de kaart te zetten. Heb jij een initiatief? Of ken je er een die nog niet op de kaart staat? Laat het ons weten.

Samen bouwen wij een nieuwe lunchcultuur.